Asennuspalvelut

0400 935 304

Soita meille

info@rimeki.fi

Lähetä viesti

Varvikkotie 4, Kerava

Poikkea käymään

Mitä me teemme?

Tarjoamme saman katon alta täyden pakokaasunpoiston asennuspalvelut yli 25 vuoden ja satojen asennusten kokemuksella

Pakokaasunpoiston suunnittelupalvelut

Järjestelmän suunnittelu ja mitoitus

Innovatiivisessa pakokaasunpoistojärjestelmien suunnittelussa ja mitoituksessa asiantuntijamme takaavat optimaalisen suorituskyvyn ja ympäristöystävällisyyden. Tarkkaan harkittu suunnittelu varmistaa, että järjestelmä soveltuu täydellisesti asiakkaan tarpeisiin ja noudattaa alan tiukimpia standardeja. Mitoituksen osalta huomioimme järjestelmän tehon, keston ja tehokkuuden, mikä takaa luotettavan ja kestävän ratkaisun pakokaasunpoistoon.

Ammattitaitoinen tiimimme vastaa sähkötöistä ja ohjauksien -kokonaisuudesta, varmistaen saumattoman integraation muihin järjestelmäkomponentteihin. Turvallisuus ja tehokkuus ovat keskeisiä kulmakiviä toteutuksessa, jotta asiakkaamme voivat luottaa järjestelmän luotettavaan ja vaivattomaan käyttöön.

Kauttamme saat:

Järjestelmän suunnittelun ja mitoituksen

Sähkötyöt

Ohjausten suunnittelun ja toteutuksen


Pakokaasunpoiston Huolto- ja asennuspalvelut

Huoltopalvelumme pitävät pakokaasunpoistojärjestelmän moitteettomassa kunnossa vuosien varrella.

Tarjoamme kattavat huolto- ja asennuspalvelut varmistaaksemme pakokaasunpoistojärjestelmän jatkuvan toimivuuden ja optimaalisen suorituskyvyn. Kokenut tiimimme huolehtii asennuksen sujuvuudesta, varmistaen järjestelmän saumattoman integraation asiakkaan toimintaympäristöön.

Suunnittelemme huoltotarpeet yksilöllisesti ja toteutamme ne tehokkaasti, jotta laitteisto toimii aina parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakkaidemme huolettoman kokemuksen takaamiseksi tarjoamme ammattitaitoisen huoltotiimin ja joustavat huoltosopimukset asiakkaidemme tarpeet huomioiden.

Panostamme palveluihimme intohimolla ja ammattitaidolla, jotta asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa, tietäen samalla, että pakokaasunpoistojärjestelmänsä on osaavaa käsissä.

Pakokaasunpoiston järjestelmien asennukset.

Pakokaasunpoiston järjestelmien huollot.

Varastoimme paljon tuotteita myös vanhempiin ratoihin ja keloihin.

Ilmastointityöt

Kattavat palvelut imastointitöiden suunnittelusta huoltoon.

Suunnittelemme ja toteutamme ilmastointijärjestelmiä asiakkaan tarpeiden ja tilan vaatimusten mukaisesti.

Asiantuntijamme varmistavat, että ilmastointijärjestelmä täyttää kaikki laatu- ja turvallisuusstandardit, tarjoten asiakkaillemme optimaalisen sisäilman laadun ja parhaan energiatehokkuuden. Voit luottaa meihin ilmastointiprojektisi kaikissa vaiheissa – suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon.

Sunnittelutyöt

Asennuspalvelu

Huoltopalvelu